Egyedi formájú szőnyeg

Újdonságokat keres a lakberendezés területén? Akkor a Home Design lakberendezési portálon érdemes szétnéznie, ahol a legnagyobb tervezők és designerek termékei között tud válogatni. Például a Miroo szőnyeg igazi újdonságnak számít ebben a körben. Formája és mérete egyedi, így teljesen új megközelítéssel áll a lakberendezéshez.

szőnyeg
szőnyeg

A szélei nem a hagyományos szegési eljárással vannak lefűzve. Modern technológiájának köszönhetően, az ilyen típusú szőnyeg hosszú élettartammal bír. Puha alapanyagokból készül, pamut és viszkóz felhasználásával.

A klasszikus vonal kedvelői természetesen szabványméretezésben is kérhetik a kiszemelt szőnyeget. A rendelési idő általában 2-3 hét, hiszen nincs készleten. A Miroo szőnyeg mintákat a budapesti Home Design üzletben meg lehet tekinteni, így könnyebb lesz a választás, ha az online fotók alapján nem tudna dönteni. Mindenegyes termék megbízható körülmények között érkezik a címzetthez. Ha nem lenne megelégedve a megvásárolt termékkel, akkor bátran küldje vissza!