Dobozos vagy egyedi ERP rendszer?

Egy jó vállalatirányítási rendszer összhangba hozza az adminisztrációs munkát és a megnövekedett forgalommal járó feladatokat is ellátja. Van, aki a régi, elavult vállalatirányítási rendszert szeretné újra cserélni. A Flexium ERP rendszer több szempontot is figyelembe vesz, így megpróbál egyre szélesebb körben megfelelni az elvárásoknak.

ERP rendszer
ERP rendszer

Egyedi paraméterekkel érdemes ellátni azt a rendszert, amelyik nagyobb cégmérettel rendelkezik vagy adott iparággal foglalkozik. Az ERP rendszer kisebb vállalkozásoknak dobozos megoldásokat kínál, amelyek minden típusú cégnél működnek.

Könnyed kezelhetősége mellett, költséghatékonyan tud dolgozni. Általában el lehet mondani, hogy az ERP rendszer dobozos változata 5 felhasználó esetén működik hatékonyan, de ha ennél többen szeretnének benne dolgozni, akkor szükség van a rendszer stabilitásának megerősítésére. Ha egyedül nem tudunk dönteni, bátran forduljunk a Flexium munkatársaihoz, akik készséggel állnak a rendelkezésünkre és segítenek a megfelelő rendszer kiválasztásában.