DD Step csizma lila virágokkal

Téli lábbeli kiválasztásánál, legyen az felnőttnek vagy gyermeknek való, nagyon fontos a vízlepergető jelleg, illetve az, hogy melegen tartsa a lábakat a hidegben. A csöppségeknek ideális a DD Step csizma, ami vízzáró réteggel kezelt, illetve belül bundás. Így nemcsak a hóban, hanem esőben, latyakban sem ázik át, melegen tartja a lábakat. Többféle modell is kapható ebből a levendulagyerekcipo.hu webáruházban.

DD Step csizma

Egyik kiváló példány a kislányoknak való bordó, lila virágokkal díszített DD Step csizma, amiben biztosan nem fog megfázni apró tulajdonosa. Mutatós modell, a kislányoknak igazán tetszetős, tehát szívesen fogja hordani az Ön gyermeke is.

A termékre 14 napos visszaküldési garancia vonatkozik, ami abban az esetben jön jól, ha valami miatt mégsem felelne meg a DD Step csizma. Egy bizonyos összeg fölötti vásárlásnál díjmentes a házhozszállítás is, tehát igazán előnyös feltételeket biztosít ez az online szaküzlet. A téli időszakra mindenképpen kell egy meleg lábbeli és legyen az DD Step csizma!