Bútortapétával mentheted meg a szekrényt!

Szeretnél egy kis színt vinni a gyerkőc szobájába? Unod már a nappaliban lévő szekrénysor kinézetét? A bútortapéta mindkét esetben okos ötlet. Egy-két karcolás, kisebb repedés sem ok még arra, hogy azonnal a kukában landoljon a bútor.

Simán felújítható öntapadós tapétával, amit könnyen és akár teljesen önállóan ráragaszthatunk különböző anyagú felületekre. Egy ilyen rövid munkálat alatt ráadásul még a kreativitásunkat is megcsillogtathatjuk. Bizonyára mindenkit örömmel tölt el majd, hogy pár ezer Forintból megmentette, sőt, modernné varázsolta a szekrényt vagy komódot a bútortapéta segítségével. Ezt a eszközt pedig már az interneten keresztül is be lehet szerezni kiváló minőségben.

A foliafan.hu webshopban ráadásul rengeteg termék kapható, a legkellemesebb színekben és mintákkal. A bútortapéta matt és fényes változatban is elérhető, modern és antikolt kivitelben egyaránt. Nincs rendetlenség, csillagászati árak, csak egy kis ügyesség, na meg a tapéta és máris újként fognak festeni a bútorok!