Budapest szívében bérelhető irodák

A professzionális munkakörnyezet elősegíti a maximálisan hatékony munkavégzést. A Regus irodaházakban havi bérlés esetén privát irodák elérhetőek, de a közösségi irodák nyüzsgését igénylők számára kedvező feltételekkel napi- és óradíjas rendszerben bérelhető irodahelységek is igényelhetőek. A professzionálisan felszerelt tárgyaló- és konferenciatermek, továbbá elit business lounge-ok széles választéka közül válogathat szükség esetén. A Regus irodaházak Budapest szívében, közlekedési csomópontokon, kedvelt üzleti negyedekben találhatóak.

Bérelhető iroda
Bérelhető iroda

A Regus által kínált bérelhető irodák elegáns atmoszférájú, ergonomikus bútorokkal berendezett, technikailag teljesen felszerelt bútorozott irodák. Ha rugalmas feltételekkel bérelhető iroda után kutat, akkor a Regus olcsó iroda kínálata minden elképzelését felülmúlja! A Regus központokban speciálisan képzett kollégáink adminisztratív támogatását élvezheti, mely a gördülékeny munkában segíti vállalkozása vezetésében.

A Regus által kínált bérelhető irodák hosszabb távú elköteleződés nélkül igényelhetőek, számos kiegészítő hasznos szolgáltatással. Minden központunkban kedves recepciós fogadja ügyfeleit, mely megnyerő helyi arculatot kölcsönöz vállalkozása számára. A Regus irodaházak rendkívül nívós üzleti címeken találhatóak.

A praktikusan elhelyezkedő Emke irodaház a Rákóczi úton, a Capital Square az üzleti központnak számító Váci úton, az üvegtornyáról híres President Centre pedig a Kossuth téren fellelhető. Budára tekintve Újbuda városrész központjában az „A” osztályú irodaház az Alle Corner, Óbuda üzleti negyedében pedig az Óbuda Gate elérhető a Regus által.