Bicikli alkatrészek minden mennyiségben

Nem biztos, hogy megéri új kerékpárt vásárolni, hogyha a régit még fel lehet újítani. Az új bicikli alkatrészek csodát művelnek még a régi bringákkal is.

Hogyha magunk szeretnénk összeállítani a szükséges bicikli alkatrészek listáját, akkor érdemes bővíteni az ismereteinket ezen a téren, hiszen könnyen felmerülhetnek különböző kompatibilitási problémák. De meddig érdemes elmenni az alkatrész vásárlás során? Érthető módon a határ nem lehet a csillagos ég.

Amennyiben új láncot szeretnénk rendelni, akkor szükségünk lesz egy új hátsó fogaskoszorúra, de az első lánctányérokat is érdemes lecserélni. Ezek a mozgó alkatrészek együtt mozognak, tehát együtt is kopnak.

A fejcsapágyak szintén zavart okozhatnak a fejekben mivel sokféle típus és ezen belül is rengeteg méret létezik, amit az egyik gyártó inch-ben határoz meg, azt a másik cm-ben teszi. A bikediscount.hu csapata igyekszik minden esetben segíteni az ilyen jellegű kérdésekkel kapcsolatban. Továbbá, fontos szem előtt tartani, hogy a saját biciklizési stílusunknak megfelelő bicikli alkatrészeket vásároljunk.