Belmil iskolatáska a gerinc és a vállak védelmében

A legtöbb szülő, akinek elsős gyermeke van, talán nincs tisztában azzal, hogy milyen a tökéletes iskolatáska, azonban azt ők is tudják, hogy ergonomikusnak kell lennie. A Belmil iskolatáska modellek tökéletesen megfelelnek ennek a követelménynek. Hogy ilyenek-e valóban, azt nemcsak gépeken tesztelték le, hanem valódi kisiskolásokon, orvosok és gyógytornászok részvételével.Belmil iskolatáska

Miért olyan fontos, hogy egy iskolatáska ergonomikus legyen? A gyermekek még gyenge, fejlődő gerincét a nagy súly igencsak megterheli. Ez nemcsak kellemetlen, hanem veszélyes is lehet, hiszen hosszútávon még gerincferdülést is okozhat a súlyos tárgyak állandó cipelése a háton.

A Belmil iskolatáska nem árt a gerincnek, a vállaknak és a hátnak, hiszen olyan a kialakítása, hogy semmiképpen ne legyen megterhelő a viselőjének. Könnyű súlya, speciális kialakítása csökkenti a vállak és a gerinc terhelését. A Belmil iskolatáska anyaga is remek, hiszen erős, könnyen kezelhető, vízálló. A tulajdonosának pedig külön öröm lesz, hogy még remekül is mutat.