Az örökzöld cserjék mindig élénk színben pompáznak

Keres egy növényt, ami egész évben csodaszép? Az örökzöld cserjék folyamatosan és állandóan ragyognak majd a kertjében. Némelyik nagyobb igényekkel rendelkezik, de ha a megfelelő talajt biztosítani tudja neki, akkor nem lehet akadály. A legújabb szerzeménye fokozatosan fog cseperedni.

Legyen szó sövényről vagy bokorról, mindent megtalál a weboldalunkon. Egy pár kattintással már útra is indíthatja a rendelését és néhány nap múlva az ajtó előtt fogja várni.

Némelyik fajta fél métert is nőhet évente, már egészen fiatal korában is. Az örökzöld cserjék többsége azonban nem igényel különösebb gondoskodást, mivel nagyon jól ellenállnak az időjárási viszontagságoknak.

Csodaszép, amikor a kerítés mentén sövény szegélyezi a legféltettebb veteményesét. Sokat segít, ha évente például visszavágja a kinövő ágakat. Egyrészt ezzel a formáját is igazítja, másrészt a növekedését segítve. Áruházunkból 100 kg-os példányokat is válogathat, amelyeket gondos nevelés után kézbesítünk Önnek. Az örökzöld cserjék biztosan egy életen át tartó díszei lesznek az otthonának.