Az infraszauna megvétele előtt tájékozódjon!

Az interneten található tartalmaknak se szeri, se száma. Ember legyen a talpán, aki egyértelműen el tudja dönteni, mi igaz ezekből és mi nem!

A szaunázás jótékony hatása
A szaunázás jótékony hatása

Nincs ez másképp az infraszauna működésével és az általa kibocsátott infravörös sugarakkal kapcsolatban sem, ezért nem tanácsos gondolkodás nélkül hinni, a sokszor rosszindulatú, de olykor mindössze dilettáns kommenteknek, írásoknak, termékismertetőknek.

Minden félrevezető információval ellentétben, a fénynek ez a fajtája – attól függően, hogy annak A, B vagy C típusáról van szó – mindössze 0,1-5 mm közötti mélységig tud a bőrbe hatolni, de ez nem befolyásolja az infraszauna hatékonyságát. Ezért bármelyik kereskedő oldalán olvassuk azt, hogy az általa kínált termékekben az infravörös sugarak 3-5 cm mélyen képesek a bőrbe hatolni, ne higgyük el, mert ennek az állításnak nincs semmilyen valóságtartalma.

Szóval, mielőtt infraszauna vásárlására szánjuk el magunkat, érdemes alaposabban tájékozódni és józan paraszti ésszel gondolkodni, hogy ne érjenek meglepetések bennünket.