Az after shave használata kötelező

Amikor a férfi borotválkozni kezd, elkerülhetetlenül megsebzi magát a borotvapengével, bármilyen óvatosan is kezeli a szerszámot. Az utóbbi időben modern technológiákkal és tökéletesen simuló pengékkel borotválkozhatnak, hiszen ebbe az iparban is betört a csúcstechnológia. A borotválkozás utáni kezelés egy jó minőségű after shave használatával kötelező.

after shaveA borotválkozás közben ejtett apró sebek akkor bújnak elő, amikor egy kis arcszesszel bekeni magát. Ekkor a hirtelen csípős fájdalom teljes bizonyságot nyújt, hogy nincs tökéletes borotva és nincs sebektől mentes borotválkozás.

Miért szükséges az after shave használata? A válasz nagyon egyszerű! Az after shave tartalmaz sebzáró timsót, ami a borotva által ejtett barázdákat bezárja, ezzel gátolva az arcbőr fertőzését. Ugyanakkor, a jó minőségű arcszesz gyulladást gátló anyagokat is tartalmaz, ami megakadályozza az irritáció megjelenését. Az after shave remek illatanyagokkal is keverve van, így mindig különleges benyomást kelt a hölgyekben, amikor a sima arcbőr egy kellemesen férfias illattal társul.