A télikertépítés weboldal

A legtöbben, ha azt hallják, hogy télikert akkor egy buja növényzettel, különleges és egzotikus virágokkal teli helyiséget képzelnek el. A telikertepites.net rávilágít arra, hogy ezek az úgynevezett szobák megnövelik a ház alapterületét és mint egy új helyiség funkcionálnak. Azok számára, akik szeretnének bővíteni a házukon, de nem gondoltak komolyabb átalakításba, ideális megoldás lehet.

telikertepites.net
telikertepites.net

Akkor is remek alternatíva, ha éppen csak egy helyiséggel szeretnék növelni az ingatlan területét. Sőt, sokan éppen az erkélyt vagy a teraszt alakítják át. Nem szükséges növényekkel telepakolni pusztán azért, mert a neve erre utal. Ha arra van igény, akár úgy is kialakítható, mint egy nappali vagy olvasósarok.

A nyitott üvegfalak olyan érzetet keltenek, mintha a szabad ég alatt üldögélne valaki. A telikertepites.net oldalon rengeteg kép van feltöltve a már elkészült munkákról, így bőven van lehetőség a tájékozódásra és a fantázia elengedésére. A kialakítás meglehetősen széles, hiszen vannak félköríves vagy szögletesen kialakított télikertek.