A Szamos supinált szandál nem okoz csalódást

Természetes alapanyagokból készül, aminek köszönhetően kiváló légáteresztő és nedvszívó tulajdonsággal bír. A Szamos supinált szandál mellett számtalan pozitívum szól, ezáltal biztosan senkinek sem fog csalódást okozni. A külső és a belső borítása eredeti bőr, így kellemes érzetet nyújt a picinek mozgás közben.

A kényelem megteremtéséhez a rugalmas talp jelentős mértékben hozzájárul. A sarokrésze kissé megemelt, ami arra a célra szolgál, hogy a bedőlt bokát megfelelő pozícióba helyezze. A Szamos supinált szandál lúdtalp esetén óriási segítséget nyújt. Ahhoz, hogy kellően kifejtse a hatását, célszerű minél gyakrabban viselni. Beltéren is a csemetéje lábán lehet. A kérge erős, ami kellően meg van magasítva. A fejlődési rendellenességek korrigálására tökéletesnek bizonyulnak a magyar márka termékei.

A Szamos supinált szandál 18-35 méret között szerezhető be, így már a legkisebbek is élvezhetik a pozitívumait. Ha teheti, akár a méretre legalább 0,5 cm-t hagyjon rá, hogy a lábujjak ne lógjanak ki belőle.