A reptéri parkolás kényelmes és költséghatékony

Néhány dologra érdemes figyelmet szentelni, ha ezt azt lehetőséget választja az utazások alkalmával. A reptéri parkolás az időpont, valamint a hely lefoglalásával veszi kezdetét, amit telefonon vagy e-mail-en keresztül könnyedén lebonyolíthat.

Semmiképpen ne hagyjon a járműben ékszereket vagy más értékes holmit, mivel az üzemeltető ezekre nem vállal garanciát! A jótállás kizárólag a kocsi épségére terjed ki. Transzferrel is igényelhető, ami azt jelenti, hogy attól a helytől, ahol leparkolt, komfortos, légkondicionált mikrobusz viszi el a terminálig.

A reptéri parkolás igencsak takarékos megoldást kínál, hiszen nem kell taxira költenie. A speciálisan kialakított parkoló részlegek kamerával és rendszám felismerővel is el vannak látva. Egy tettre kész biztonsági őrökből álló csapat folyamatosan ellenőrzést tart a területen, így a védelem teljes.

Nemcsak könnyű járműveknek, hanem kisbuszoknak is tartanak fent helyeket. A reptéri parkolás kedvező feltételeit célszerű kihasználni, hogy a nyaralás már a kezdetektől gond nélkül teljen.