A neves nyakláncnál nincs személyesebb ajándék

Sokan szeretnének valakit meglepni egy olyan ajándékkal, ami személyes, értékes és nem utolsósorban megfizethető. Lehetetlen lenne? Ha valaki a neves nyaklánc mellett dönt, akkor bizonyára nem. Ez ugyanis olyan ékszer, ami valóban megszólítja a tulajdonosát, hiszen a nevével van díszítve.

neves nyaklánc
Neves nyaklánc

Gondolhatnánk, hogy egy ilyen személyre szabott ékszer drága és körülményes a beszerzése. Ez nincs így, ha az aranyshop.hu webáruházból vesszük. Itt ugyanis elkészítik nekünk pontosan azt a neves nyakláncot, amit szeretnénk. A termék lehet választás szerint bevonat nélkül, ródium, sárga és rozé arany, de természetesen a méretei is a megrendelő kívánsága szerint alakulnak.

A névmedál hossza 2 és 9 betű között lehet. A neves nyaklánc sokaknak kövekkel díszítve tetszik a legjobban. Ebben a webshopban választás szerint lehet cirkónia kővel díszíteni a kezdő betű szárát és az ékezeteteket. Egy ilyen ékszer telitalálat ajándékozás céljából, de az ember persze saját magát is nyugodtan meglepheti eggyel vagy többel.