A napi kontaktlencse kényelmes viselete

A drdio.hu webáruház kontaktlencséket forgalmaz azok számára, akik megunták a kényelmetlen szemüvegek viseletét. A legpraktikusabb megoldás az érzékeny szeműek számára a napi kontaktlencse viselete, hiszen ezzel kisebb a lehetőség a szem irritációjára és a fertőzésre is.

napi kontaktlencseEzek a lencsék 30 darabos kiszerelésben vásárolhatóak meg a Dr. Dio oldaláról, ahol fellelhetőek a megfelelő dioptriákkal és akár színes lencsékkel bíró darabok, amelyek kiemelik a szemek színét és különlegesebbé varázsolják a tekintetet.

Ezek a kontaktlencsék mind oxigénáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek és nedvesítő szerrel együtt forgalmazza őket a weboldal. A napi kontaktlencse nedvességtartalma azért fontos, hogy minden pillanatban kényelmes viseletként szolgáljon a lencse és ne zavarja a szemet.

Ha a vásárló nagyobb tételben rendel online napi kontaktlencse csomagot, árkedvezményt kap és a házhozszállítás költségeit is a forgalmazó cég állja. Rendeljen a drdio.hu internetes oldaláról minőségi kontaktlencséket, hiszen a kényelmetlen szemüvegek ideje már lejárt!