A modern kor vívmánya a PanTech Evo kandalló

A fatüzelésű és a gázzal működő fűtőberendezések esetében nagyon fontos a biztonság. A PanTech Evo hatékonyságához társul a megbízhatósága is. Mindez a kialakításának tudható be, hiszen a kandallóbetét külső levegő csatlakozóval bír és hermetikusan van lezárva az élettér felé. Ennek is köszönhetően a biztonság, hiszen nem kell tartani a füst szivárgásától vagy épp a szén-monoxid mérgezéstől.
Nem mellesleg a PanTech Evo a kandallók korszerű modelljeinek a szimbólumává vált, köszönhetően a modern, minimalista stílusjegyeknek. A megjelenését pedig tovább fokozza a Nero üvegezés, ami új szintre emeli a tűz látványát. A PanTech Evo falvastagsága 4-5 milliméter, és Accutech béléssel van kialakítva.

Porleválasztó lángterelő rendszerrel, füstcsappantyúval is rendelkezik, amiknek a legfontosabb szerepük, hogy nem engedik az ajtó nyitását zárt állapotban. Nagy sikernek örvend a PanTech Evo folytonégő változata, ami teljes mértékben megfelel a 21. századi elvárásoknak, már ami a működést és persze a biztonságot illeti. Nem fog csalódást okozni ez a kandalló.