A Lavazza koffeinmentes kávé mindenkit meghódít

Vannak emberek, akik minden reggel megisznak egy csésze jó erős feketét. Ezt az italt sokan azért fogyasztják, mert a nagy koffeintartalomnak köszönhetően, a szervezet sokkal élénkebb lesz. A Lavazza koffeinmentes kávé nem rendelkezik ezzel a hatóanyaggal, mivel a szakemberek egy különleges eljárással kivonták belőle.

A Lavazza koffeinmentes kávé finom
A Lavazza koffeinmentes kávé finom

Ennek a márkának is van egy története, ami már nagyon régen kezdődött, azonban akkor még nem volt igény erre a koffeinmentesített feketére és talán az 1910-es években még a technológia sem létezett. A Lavazza koffeinmentes kávé ma már sok embernek nyújt kiváló megoldást, hiszen idősebb korban ez a hatóanyag képes befolyásolni a vérnyomást, ami sok esetben komoly egészségügyi gondot okozhat.

Ezt a nagyszerű mentesített feketét bárki nyugodtan fogyaszthatja, hiszen egyáltalán nem tartalmaz koffeint, azonban a kávé íze és aromája teljes mértékben megmarad. A Lavazza koffeinmentes kávé is Arabica és Robusta szemekből készül. A mentesítési eljárás még pörkölés előtt megtörténik.