A kordbársony nadrág a kicsik kedvence

A mai gyermekek többségének már óvodás korban sem mindegy, hogy mit adnak rájuk a szüleik, hiszen szeretnének ők is olyan elegánsak lenni, mint a körülöttük levő felnőttek. Egy kifogástalan minőségű kordbársony nadrág igazi telitalálat igényes öltözetre vágyó csemetéjének.

A libelula.hu internetes oldalon könnyen rátalálhat erre a 100%-ban pamutból készült termékre és gyermeke életkora alapján a megfelelő méretet sem lesz nehéz kiválasztania. A kislányoknak tervezett, bézs színű kordbársony nadrág ünnepi alkalmakra és hétköznapi programokra is ideális viselet. A nadrághoz öv is tartozik, így a derékbőség szerint kényelmesen állítható. A megrendelt árucikk 24 órán belül kiszállításra kerül, tehát akkor sincs késésben, ha már pár nap múlva meg szeretné vele lepni a gyermekét.

Ráadásul, amennyiben egyszerre több nadrágot választ, úgy, hogy az árucikkek összértéke meghaladja a 18 ezer Forintot, a szállítási díjtól is mentesül. Rendeljen kislányának egy tetszetős bézs kordbársony nadrágot és meglátja, garantált lesz az öröm!