A hajbeültetés fájdalommentes

Nagyon sokan azért félnek a hajbeültetéstől, mert úgy gondolják, hogy fájdalmasFontos kiemelni, hogy a modern érzéstelenítőknek köszönhetően a műtét egésze teljesen fájdalommentes tud lenni.  Az érzéstelenítő beadása csupán 5 perc, és utána a teljes műtéti idő alatt érzéketlen a műtéti terület.

Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek

A kopaszodás problémáját már nagyon régen kezelni próbálták mindenféle növényekkel, gyógyszerekkel és praktikákkal, azonban ezek sosem hozták el aztán a kívánt eredményt. Mára már a hajbeültetés egy olyan kiforrott technológiát tudhat magáénak, mely ténylegesen megváltoztatja a páciensek életét, méghozzá a legpozitívabb módon, dús hajzatot varázsolva.

A hajátültetés mára egy olyan tökéletes és természetes eredményt adó eljárás, mely sokak számára adta már vissza a dús frizura lehetőségét.

A hajbeültetés alapelve az, hogy a fej olyan területéről (oldalsó és tarkó rész) vesznek ki hajtüsző egységeket, amelyek ellenállóak a kopaszodással szemben, így azok nem hullanak ki a hajhiányos területről.

A megfelelő tapasztalattal és műtéti precizitással végzett hajátültetés-hajbeültetés után teljesen valódi és természetes hatást érünk el.

A Sikos Hajbeültetés Klinikán olyan ultra-kifinomult műtéti eljárásokat alkalmazunk, amely a hajszálcsoportok-hajtüsző egység graftok nagy nagyítással történő kivételét, feldolgozását, teljesen atraumatikus kezelését és beültetési technikáját jelenti. Ezekkel a mikrosebészeti jellegű eljárásokkal tudunk nagy graftszámot és ennek megfelelő hajsűrűséget elérni, illetve problémamentes és természetes eredményt produkálni.