A fotel lábtartóval a luxus érzését nyújtja

Az állás, ülés vagy járkálás órákon keresztül szinte mindenkinek okoz valamilyen szintű lábfájást. A legtöbb esetben elég csak pihentetni a végtagokat, amire kiválóan alkalmas a fotel lábtartóval. A vízszintes helyzetbe felpakolt lábak javítják a vérkeringést, pihentetik az ízületeket, csontokat, ami nagyon jót tesz az egészségnek. A kedvenc fotelben kényelmesen elhelyezkedni és alkalmazni annak lábtartóját hihetetlenül kellemes érzést nyújt. Az elektromos fotel lábtartóval is rendelkezik, ami gombnyomásra felemelkedik a tetszőleges szintre.

Ez az opció javítja az üléskomfortot és fekvőhelyzetben is kényelmes filmnézést, olvasást tesz lehetővé. A jobaratokfotel.hu webshopban többféle kivitelben megtalálható a fotel lábtartóval. Nagyon jó választás például a 2 motoros változat független lábtartó és háttámla mozgatással. A kétmotoros relax fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja a lábtartó közbenső helyzeteit is. A webáruházban természetesen más, szintén kiváló minőségű termék is kapható lábtartóval.

A kényelmes fotel időseknek extra komfortot nyújt

Az ízületi problémák már fiatalabb korban is megjelenhetnek, azonban az idősebbeket ezek még inkább érintik. A kényelmes fotel időseknek így több, mint remek ülőalkalmatosság. Sokszor halljuk a korosabb személyektől, hogy már kis idő után kényelmetlen nekik az ülés, ráadásul egy süppedős, terebélyes fotelből alig bírnak felállni. A relax fotelek tervezői gondoltak az idősebbek igényeire és számos olyan terméket alkottak meg, amelyek minden szempontból a segítségükre lesznek.

Egy kényelmes fotel időseknek ugyanis rendelkezik elektronikusan mozgatható lábtartóval és háttámlával, valamint felállást segítő funkcióval. Ez utóbbival senkinek nem kell attól tartania, hogy egy film vagy műsor megtekintése után a fotelben „ragad” vagy percekig fog azzal bajlódni, mire sikerül felálljon belőle. A Soddy kényelmes fotel időseknek, a felállás segítő mechanizmusát pedig kis elektromos motor mozgatja. A használójának nincs más dolga, mint az irányító panelen a megfelelő gombot megnyomja.