A formatervezett, exkluzív kialakítású grillasztal

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor a család a barátokkal, ismerősökkel és rokonokkal együtt grillezik. Ha adott a minden igényt kielégítő grillasztal, akkor a finomságok hamar készen lesznek és több idő marad a szórakozásra. A Benkel által gyártott grillasztal a használatát illetően nem sokban tér el a megszokott, téglából elkészített szalonnasütőtől.

grillasztal
8 személyes grillasztal

Az egyetlen eltérés a kialakításban figyelhető meg. A grillező asztalát akár 75 centiméter magasba is fel lehet emelni, aminek köszönhetően akár 8 személy is nagyon kényelmesen körbe tudja ülni azt. A grillasztal azért alkalmazható komfortosan, mert mindenkinek külön asztallap és sütőrész áll rendelkezésére.

A termék azoknak válhat be leginkább, akik imádnak sütögetni és a családi házuk kertjéből még hiányzik egy ilyen eszköz. A baráti társaságok összejövetelein ez egy nagyon hasznos kellék, illetve akár vendéglátó ipari egységeknél is elengedhetetlennek bizonyulhat.

A grillasztal számtalan pozitívummal rendelkezik. Ennél garantált a formatervezett, exkluzív kialakítás, aminek hála könnyen lehet kezelni, szerelni és még raktározni is. Az időtálló jellegről pedig az öntvény rostély szerkezet gondoskodik. Ami még jó a grillezőben, hogy nagy méretű, használat közben is üríthető hamuzóedénye van.

Ez megrendelhető a benkel.hu oldalon, akárcsak rengeteg profi kandallóbetét, mint például a vízteres fajta. A vízteres kandallóbetétek olyan fatüzelésű fűtőberendezések, amik a ház központi fűtését teljesen ki tudják szolgálni. Pontosan ezért veszik meg ezt olyan sokan.

A vízteres kandallóbetétek szerkezete legtöbb esetben két részből épül fel: az alsó tűztérből és az erre rászerelt víztartályból. Ez még kipótolható egy alsó víztérrel is, ha arról van szó. Az ilyen vízteres kandallóbetétek például a kisebb helyiségekben való telepítés esetén megfontolandóak.

Miért? Mert ekkor ugye a magas teljesítmény nem az elsődleges szempont. A vízteres kandallóbetétek csakis abban az esetben válnak be igazán, ha annak a megvétele és telepítése előtt a ház tulajdonosa figyelembe veszi a belső terek elrendezését is.