A babzsák gyerekeknek tuti ajándék

Egy bútor, amit a kicsik és a felnőttek is egyformán imádhatnak? Jópofa, kényelmes, és bárhová könnyedén átköltöztethető? A babzsák gyerekeknek a lakásban és a szabadban is a legjobb hely, ahol hancúrozhatnak, úgy játszhatnak, mintha a földön ülnének.

babzsak

A hancúrozás mellett szuper hely a tévézéshez, olvasáshoz is. Sok mindenre jó, és az is biztosan állítható róla, hogy évekig nem lehet megunni. Ha a csokis kezüket abban törlik meg a gyerkőcök, vagy ráborul kakaó, az sem gond, mert a levehető külső huzatnak köszönhetően könnyen tisztán tudod tartani.

Ha számítasz rá, hogy néha a kertben vagy az erkélyen landol, akkor strapabíró külső huzattal rendeld. A Huppanjbele babzsákok több méretben is készülnek, az egészen kicsitől az extra nagyig bármilyen modellt, puffot, párnát, fotelt választhatsz.

Pazar a szín és az anyag választék is. A babzsákoknak annyi a titka, hogy a formáját akkor veszi fel, amikor használója belehuppan, és ezért tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testhelyzethez, tökéletesen megtartja a testet.

Most 3-szoros garanciával rendelhetsz, és ha készletről választasz, akkor 10% kedvezményt kapsz. A Huppanjbele babzsák gyerekeknek szuper ajándék lehet karácsonyra, szülinapra, vagy a szobájuk átrendezésekor is.