A zuhanyoszlop kényelmes használata

Hogyha szeretünk zuhanyozni, akkor egyszerűen beszerezhetünk néhány olyan kelléket, ami ezt még kényelmesebbé fogja tenni. A zuhanyoszlop például remekül mutat a fürdőben, persze nem mindegy, hogy melyiket választjuk.

Elegáns zuhanyoszlop

Felszerelhető a kád fölé is, de zuhanytálcával együtt is használható. Ráadásul olyan funkciók is beépítésre kerültek egyes modellekben, amivel igazi élmény lesz a zuhanyzás. Sok zuhanyoszlop esetében már nemcsak a zuhanyrózsát kézben tartva engedhetjük magunkra a vizet, hanem ehhez tartozik a felső kifolyó egység is.

A termosztát már hab a tortán, ami ebben az innovatív kialakításban helyet kapott. Könnyedén beállíthatjuk egy bizonyos hőmérsékletre, így nem fog kellemetlen meglepetésként érni a víz hőmérsékletének a váratlan változása, ami termosztát nélküli csaptelepeknél gyakran elő szokott fordulni.

A zuhanyoszlop kivitelezése nem hagy kívánnivalót maga után, mert ezek általában már magas minőségű sárgaréz csaptelep testtel rendelkeznek, amelyeknek nagyon jó az időtállósága és nem használódnak el olyan hamar.

Print Friendly, PDF & Email