Kölesliszt recept ötletek kezdőknek

Gluténmentes sütemények, kenyerek és egyéb ételek elkészítéséhez használjunk olyan alapanyagokat, amelyeket megbízható forrásból tudunk beszerezni! A Bulkshop oldalára kattintva mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket. A búzaliszt alternatívája lehet például a kölesből készült liszt. Könnyedén elkészíthető kölesliszt recept olvasható a webáruház oldalán, amit még a kezdő háziasszonyok is problémamentesen elő tudnak állítani.

Kölesliszt recept

Kölesliszt recept


El sem tudjuk képzelni, hogy az ízletes gluténmentes pékáruk sütése mennyire egyszerű és kiszámolva rendkívül olcsó is. A kölesliszt recept segítségével zsömlét tudunk készíteni, ami minden finom reggeli alapját képezi. A kölesliszt mellett, szükségünk lesz még nyílgyökérlisztre, szárított élesztőre, sóra, köményre és egy kis kókusztejre.
Tovább olvasom

Kategória Gasztronómia | Címkék: , | Leave a comment

Füstölt szalonna kőfüstölőből

Egy jó kis szalonnázás kinek nem esik jól egy átdolgozott nap után, vagy hosszú téli estéken? A füstölt szalonna egy olyan tradicionális étel, amit önmagában is fogyaszthatunk, de a főtt ételek “megbolondítására” is felhasználhatnak a háziasszonyok. Karakteres íze miatt nem véletlenül illik oly sok receptünkbe, és nem véletlenül szeretik oly sokan.

szalonna futstoltAhogy minden élelmiszer vásárlásakor, a füstölt szalonna választásakor is érdemes körültekintőnek lenni. A gyorspác és a különböző adalékanyagok teljesen más ízhatást eredményeznek, mint a hagyományos kőfüstölés. A Tóalmási Húscsarnok termékeiben nyugodtan megbízhat, hiszen csak hagyományos eljárással készítik a termékeiket. Tovább olvasom

Kategória Gasztronómia | Címkék: , | Leave a comment