Füstölt szalonna kőfüstölőből

Egy jó kis szalonnázás kinek nem esik jól egy átdolgozott nap után, vagy hosszú téli estéken? A füstölt szalonna egy olyan tradicionális étel, amit önmagában is fogyaszthatunk, de a főtt ételek “megbolondítására” is felhasználhatnak a háziasszonyok. Karakteres íze miatt nem véletlenül illik oly sok receptünkbe, és nem véletlenül szeretik oly sokan.

szalonna futstoltAhogy minden élelmiszer vásárlásakor, a füstölt szalonna választásakor is érdemes körültekintőnek lenni. A gyorspác és a különböző adalékanyagok teljesen más ízhatást eredményeznek, mint a hagyományos kőfüstölés. A Tóalmási Húscsarnok termékeiben nyugodtan megbízhat, hiszen csak hagyományos eljárással készítik a termékeiket. Tovább olvasom

Kategória Gasztronómia | Címkék: , | Leave a comment